Blog

Održana akcija DDK Ivanec 13.12.2022.
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec 13.12.2022.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama CZSS Ivanec,(hvala na prostoru) za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 78 darivatelja i prikupljeno je 76 doza dragocjene tekućine.  

Iz Kluba 100+ krv na akciji darivanja bili su Ivan Bregović koji je 123 puta darivao krv i Josip Poje koji je danas dao 112 puta krv. Malo je reći hvala Vam za toliko puta darivanu krv.

U veliku obitelj darivatelja danas nam se pridružilo 5 novih darivatelja. Dobro nam došli i vidimo se već na sljedećoj akciji darivanja krvi.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 20.12.2022. od 8:30 do 10:30 h u za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog područja u prostorijama navedene bolnice u Klenovniku u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivanja krvi Klenovnik, te Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu Klenovnik.

Nakon akcije u Klenovniku, slijedi akcija u Tvornici obuće Ivančica d.d. Ivanec za djelatnike navedene tvornice.  Akcija u Ivančici biti će isti dan u vremenu od 12,00 – 14, 00 sati.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X