Blog

Održana akcija DDK Ivanec 13.09.2022.
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec 13.09.2022.

            Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama CZSS Ivanec,(hvala na prostoru) za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 70 darivatelja i prikupljeno je 67 doza dragocjene tekućine.  

Iz Kluba 100+ krv darovali su: Ivan Bregović 122 puta darivao krv, još jedan Ivan Bregović 110 puta darivao krv, Ivan Čiček naš prošlogodišnji primatelj priznanja za 125 puta darivanu krv koji je danas 128 puta darivao krv i naš ovogodišnji primatelj priznanja za 125 puta darivanu krv Stjepan Sever koji je danas dao 126 puta krv Malo je reći hvala Vam za toliko puta darivanu krv.

U veliku obitelj darivatelja danas nam se pridružilo dvoje novih darivatelja. Dobro nam došli i vidimo se već na sljedećoj akciji darivanja krvi.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 11.10.2022. od 9:00 do 12:00 h u prostorijama CZSS Ivanec, zgrada nasuprot GDCK Ivanec za žene sa šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

GDCK Ivanec zahvaljuje komunalnom poduzeću Ivkom  koji  su za darivatelje krvi osigurali besplatni parking.

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X