Blog

Održana akcija DDK Ivanec 15.03.2022.
Novosti Objave

Održana akcija DDK Ivanec 15.03.2022.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama GDCK Ivanec za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 83 darivatelja i prikupljeno je 79 doza dragocjene tekućine.  

Iz Kluba 100+ krv darovali su: Ivan Bregović 120 puta darivao krv, Davor Barlafa105 puta darivao krv, Ivan Bregović 109  puta darivao krv, Josip Poje 111 puta darivao krv, te Ivan Čiček sa 127 puta darovane krvi. Malo je reći hvala Vam za toliko puta darivanu krv.

U veliku obitelj darivatelja danas su nam se pridružilo 5 novih darivatelja, 4 darivatelja i 1 darivateljica. Dobro nam došli.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 22.03.2022. od 9:00 do 12:00 h u restoranu Ivančica u Lepoglavi za sve darivatelje šireg lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

GDCK Ivanec zahvaljuje komunalnom poduzeću Ivkom  koji  su za darivatelje krvi osigurali besplatni parking.

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X