Blog

Održana akcija DDK Klenovnik + Ivančica d.d. 21.12.2021.
Objave

Održana akcija DDK Klenovnik + Ivančica d.d. 21.12.2021.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u bolnici Klenovnik  za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog  područja. Akciji je pristupilo 41 darivatelj i prikupljeno je 37 doze dragocjene tekućine.

Prvi puta krv je darivalo troje darivateljica. Čestitke našim novim darivateljicama i dobrodošle u veliku obitelj darivatelja!

Nakon akcije u Klenovniku, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Aktivom poduzeća “Ivančica” d.d. Ivanec organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi u navedenoj tvornici kojoj su pristupila 36 dobrovoljna darivatelja krvi, a od kojih je prikupljeno 34 doze dragocjene tekućine.  

U veliku obitelj darivatelja pridružio se još jedan darivatelj. Dobro nam došao!

 Slijedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi održati će se u prostorijama GDCK Ivanec 01.02.2022. od 9,00-12,00 h za žene sa šireg ivanečkog područja kao i sve ostale koje bi se htjeli pridružiti akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X