Blog

Održana akcija DDK 14.12.2021.
Objave

Održana akcija DDK 14.12.2021.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u prostorijama GDCK Ivanec za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi.. Akciji je pristupilo 77 darivatelj i prikupljena je 71 doza dragocjene tekućine.  

Iz Kluba 100+ krv darovali su: Ivan Bregović119 puta darivao krv, Davor Barlafa104 puta darivao krv i Josip Putarek 107 puta darivao krv. Malo je reći hvala Vam za toliko puta darivanu krv.

U veliku obitelj darivatelja danas su nam se pridružila 4 nova darivatelja, 2 darivatelja i 2 darivateljice. Dobro nam došli.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 21.12.2021. od 9:00 do 11:00 h za djelatnike bolnice Klenovnik i građane šireg klenovničkog područja u prostorijama navedene bolnice u Klenovniku .

Nakon akcije u Klenovniku, slijedi akcija u Tvornici obuće Ivančica d.d. Ivanec za djelatnike navedene tvornice.  Akcija u Ivančici biti će isti dan u vremenu od 12,00 – 14, 00 sati.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

GDCK Ivanec zahvaljuje komunalnom poduzeću Ivkom  koji  su za darivatelje krvi osigurali besplatni parking.

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X