Blog

Djelatnik GDCK Ivanec prisustvovao na edukaciji koordinatora volontera Hrvatskog Crvenog križa
Novosti

Djelatnik GDCK Ivanec prisustvovao na edukaciji koordinatora volontera Hrvatskog Crvenog križa

Edukaciji koordinatora volontera Hrvatskog Crvenog križa prisustvovao je i zaposlenik GDCK Ivanec, na radnom mjestu stručnog referenta-zamjenika ravnatelja.

Volontere netko treba voditi, slijedom čega su takve edukacije važne. GDCK Ivanec educirane volontere je osigurao je, uz brojne dnevne, kratke i spontane aktivnosti i u brojnim krizama, počevši od 2014. u Gunji, 2016. u migrantskoj krizi, do pandemije i potresa u Petrinji, a danas volonteri sudjeluju i prilikom cijepljenja protiv COVID-19 virusa.

Volontere je potrebno okupljati sukladno njihovim interesima, educirati, voditi, pratiti, evaluirati volonterski rad, a usvajanje ovih vještina bio je cilj edukacije održane u Hrvatskom Crvenom križu.

Upoznali smo i brojne nove osobe, volontere i zaposlenike, a razmjena znanja i iskustava također je nešto što se ne smije zanemariti.

https://www.hck.hr/novosti/uspjesno-odrzana-edukacija-za-koordinatore-volontera-drustava-hrvatskog-crvenog-kriza/10886Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X