Blog

najava akcije DDK Klenovnik + Ivančica d.d.
Novosti

najava akcije DDK Klenovnik + Ivančica d.d.

Dragi darivatelji,

GDCK Ivanec sve Vas poziva da se uključite u akciju dobrovoljnog darivanja krvi u utorak 13.04.2021. godine od 09,00 do 11,00 h za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog područja u prostorijama navedene bolnice u Klenovniku u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivanja krvi Klenovnik, te Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu Klenovnik.

Nakon akcije u Klenovniku, slijedi akcija u Tvornici obuće Ivančica d.d. Ivanec za djelatnike navedene tvornice.  Akcija u Ivančici biti će isti dan u vremenu od 12,00 – 14, 00 sati.

Ukoliko ste postojeći darivatelj molimo Vas da se odazovete, a isto tako Vas potičemo da širite glas o dobrovoljnom darivanju i na taj način potaknete nove darivatelje na uključivanje u akcije. Ako poznajete neku zdravu osobu koja zadovoljava sve uvjete da postane darivatelj,  potaknite ih, možda će upravo njihova doza krvi nekome spasiti život!

Sukladno epidemiološkoj situaciji, najstrože će se poštivati sve zaštitne mjere što uključuje pravilnu dezinfekciju, zaštitnu opremu za djelatnike i darivatelje koji neće svoju imati, zračenje prostora i održavanje propisanog razmaka. GDCK Ivanec će se pobrinuti da se svi darivatelji osjećaju sigurno na ovoj i dolazećim akcijama, kako se broj darivatelja i prikupljenih doza ne bi smanjio za dobrobit svih nas.

Obje akcije provesti će ekipa za Transfuziologiju Opće bolnice Varaždin.

Za sve darivatelje krvi osigurani je zahvalni obrok.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X