Blog

Nabava opreme uz pomoć financijskih sredstava Grada Ivanca
Novosti

Nabava opreme uz pomoć financijskih sredstava Grada Ivanca

GDCK Ivanec je od Grada Ivanca primilo sredstava za nabavu opreme u visini od 8.500,00 eura.

GDCK Ivanec je tim sredstvima nabavio opremu i to: 3 isušivača zraka – profi DH62, 1 šator pop-up Economy 3x3m, 10 kišnih odijela, 10 kompletnih odijela za Tim podrške (volontere i djelatnike stručne službe GDCK Ivanec) koja se sastoje od zimskih jakni, radnih hlača, majica kratkih rukava, majica dugih rukava, vunenih kapi i pletenih rukavica, 10 zaštitnih kaciga i 2 torbe prve pomoći s punjenjem.

Ukupni trošak nabave opreme iznosio je 9.010,95 eura. Kako je Grad Ivanec odobrio sredstva u iznosu od 8.500,00, razliku od 510,95 eura financiralo je GDCK Ivanec iz vlastitih sredstava.

Danas su nas tom prigodom posjetili predstavnici Grada Ivanca, zamjenik gradonačelnika i načelnik stožera civilne zaštite Grada Ivanca gosp. Marko Friščić i pročelnica upravnog odjela za poslove gradonačelnika, gđa Ljiljana Risek te je prezentirana nabavljena oprema.

Zahvaljujemo Gradu Ivancu na podršci i sredstvima. Nabavljenom opremom će GDCK Ivanec kao jedna od sastavnica operativnih snaga civilne zaštite moći kvalitetnije odgovoriti na izazove.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X