Blog

Izlet dobrovoljnih darivatelja krvi GDCK Ivanec
Novosti

Izlet dobrovoljnih darivatelja krvi GDCK Ivanec

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je u subotu, 14. listopada 2023. godine izlet za dobrovoljne darivatelje krvi GDCK Ivanec koji primaju zahvalnice i priznanja povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi 25.listopada 2023. godine.

U jutarnjim satima krenulo se iz Ivanca prema Bio parku „Divlje vode“. Po dolasku bilo je organizirano razgledavanje zoološkog vrta u kojem se nalaze jeleni, srne, paunovi, konji, a mogao se razgledati i riblji vrt. Po razgledu uslijedila je svečanost podjele zahvalnica i priznanja dobrovoljnim darivateljima krvi te ručak.

Prisutnima se uz čestitke obratila ravnateljica GDCK Ivanec, Sanja Pajtak, a priznanja i zahvalnice uz prigodne poklone, uručio je predsjednik GDCK Ivanec, gosp. Zlatko Barbir.

Ovom prigodom podijeljeno je ukupno 60 zahvalnica i priznanja:

– za 35 puta darovanu krv žene – 10 zahvalnica i priznanja

– za 55 puta darovanu krv žene – 1 zahvalnica i priznanje

– za 75 puta darovanu krv žene – 1 zahvalnica i priznanje

– za 50 puta darovanu krv muškarci – 23 zahvalnice i priznanja

– za 75 puta darovanu krv muškarci – 11 zahvalnica i priznanja

– za 100 puta darovanu krv muškarci – 2 zahvalnice i priznanja

– za 125 puta darovanu krv muškarci – 2 zahvalnice priznanja

– zahvalnice u znak zahvalnosti obitelji za darovanu krv, promicanje darivanja krvi, iskazanu plemenitost i humanost – 6 obiteljskih zahvalnica

– zahvalnice za poticanje i razvijanje svijesti o potrebi darivanja krvi te pomoć u organiziranju akcija dobrovoljnog darivanja krvi – 4 zahvalnica

– jubilarne zahvalnice za poseban doprinos i nesebično pruženu pomoć u ostvarivanju humanitarnih ciljeva Hrvatskog Crvenog križa – 4 zahvalnice

Nakon ručka, krenulo se prema Grgosovim špijama, jednoj od najljepših špiljica u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, koja je proglašena zaštićenim geomorfološkim spomenikom prirode. Nakon razgleda špilji, nastavljeno je do Samobora, gdje se vrijeme iskoristilo za šetnju, razgled grada te degustaciju poznatih samoborskih kremšnita. U Ivanec se stiglo u kasnim popodnevnim satima.

Izlet su sufinancirali grad Ivanec, grad Lepoglava, Općina Bednja te GDCK Ivanec.

Zahvaljujemo se darivateljima na odazivu i druženju, svim jedinicama lokalne samouprave na podršci, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji izleta.

Čestitke svim dobitnicima priznanja i zahvalnica na njihovoj nesebičnosti i humanosti.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X