Blog

Održani Dani otvorenih vrata GDCK Ivanec
Novosti

Održani Dani otvorenih vrata GDCK Ivanec

Povodom manifestacije Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je Dane otvorenih vrata 01. i 02. lipnja 2023. godine u vremenu od 09,00 do 13,00 sati.

Za djecu vrtićke i predškolske dobi te učenike nižih razreda osnovnih škola organizirane su edukativne radionice iz osnova pružanja prve pomoći te su se djeca imale prilike upoznati sa aktivnostima koje provodi Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec.

Na Danima otvorenih vrata Gradskog društva Crvenog križa Ivanec ukupno je sudjelovalo 58 djece. Sudjelovala su djeca iz Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec, Osnovne škole Metel Ožegović Radovan, Osnovne škole Tina Ujevića Salinovec i Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec.

Učenici su naučili ponešto o povijesti Crvenog križa, načelima pokreta Crvenog križa, a posebno zanimljivo je bilo upoznavanje sa opremom koju koristi GDCK Ivanec te praktičnim vježbama na lutki. Slike govore više od tisuću riječi pa se nadamo da će Vam nekoliko fotografija dočarati veselu atmosferu i ugodno druženje sa svim sudionicima.

Zahvaljujemo se učenicima i njihovim učiteljicama na posjeti i veselimo nekom budućem susretu.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X