Blog

Održan sastanak sa gerontodomaćicama zaposlenima po projektu “ZAŽELI-Aktivne u zajednici II”
Novosti Projekt – Zaželi II

Održan sastanak sa gerontodomaćicama zaposlenima po projektu “ZAŽELI-Aktivne u zajednici II”

Danas je održan sastanak sa našim vrijednim gerontodomaćicama koje su zaposlene po projektu „ZAŽELI-Aktivne u zajednici II“. Većina njih s 31.05.2023. godine završava sa svojim radom po projektu.

Bila je ovo prilika da se zahvali svim vrijednim gerontodomaćicama na njihovom trudu, radu i brizi za naše najpotrebitije sugrađane. Njihova svakodnevna briga za starije i nemoćne osobe od nemjerljive je važnosti za krajnje korisnike i njihove obitelji, ali isto tako vrijedno iskustvo za svaku od njih.

Hvala još jedanput na svakoj pruženoj pomoći, lijepoj riječi i toplom zagrljaju koji ste pružile krajnjim korisnicima.

Dvije gerontodomaćice koje su se kasnije uključile u projekt, sa radom nastavljaju do 25.06.2023. godine, a od projektnih aktivnosti slijede promotivne aktivnosti.

Podsjetimo, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec od 25.10.2022. godine provodi projekt „ZAŽELI-Aktivne u zajednici II“, kodni broj projekta: UP.2.1.1.16.0184 na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020..

Ukupna vrijednost projekta je 741.600,00 kn, odnosno 98.427,23 eura, a udio sufinanciranja Europskog socijalnog fonda iznosi 100%. Projekt se provodi do 25.06.2023. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec, dok su projektni partneri: Hrvatski zavod za socijalni rad, područni ured Ivanec, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Varaždin, Grad Ivanec, Općina Maruševec i Općina Donja Voća.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X