Blog

Održana akcija DDK Maruševec 04.04.2023.
Novosti

Održana akcija DDK Maruševec 04.04.2023.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama Općine Maruševec za darivatelje sa šireg maruševečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Ovom akcijom darivanja krvi uključili smo se u obilježavanje Svjetskog dana činjenja dobrih djela koju drugu godinu zaredom organizira udruga „Djeca za bolji svijet“. Cilj ovog obilježavanja je da se podigne kultura volontiranja i spremnosti za bezrezervno pomaganje drugima i zajednici. Ideja je bila da se u navedeni projekt uključi čim više stanovništva koji nikada nisu davali krv.

Akciji je pristupio 61 darivatelj i prikupljeno je 55 doza dragocjene tekućine. Velika obitelj darivatelja dobila je još jednog novog darivatelja. Čestitke našem novom darivatelju i dobrodošao u veliku obitelj darivatelja. Čestitke i našem darivatelju iz kluba 100 +, Stjepanu Galiću koji je danas 113 puta darovao krv. Malo je reći hvala za toliko puta darivanu krv.  Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 18.04.2022. od 08,30 do 10,30 h u prostorijama bolnice Klenovnik za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog  područja, a nakon toga slijedi akcija u poduzeću “Ivančica” d.d. Ivanec za djelatnike, kao i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X