Blog

Održana akcija DDK Ivanec 21.03.2023.
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec 21.03.2023.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama Zavoda za socijalni rad, područni ured Ivanec,(hvala vam na prostoru) za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 81 darivatelj i prikupljeno je 70 doza dragocjene tekućine. 

Iz Kluba 100+ krv na akciji darivanja bili su Mario Bogadi koji je 130 puta darivao krv i Ivan Čiček koji je danas dao 129 puta krv. Danas smo u klub 100+ primili još jednog darivatelja. Dobro nam došao u naš klub 100+ Božidar Grdak.

U veliku obitelj darivatelja danas nam se pridružilo 6 novih darivatelja i to tri darivateljice i tri darivatelja. Velika pohvala učenicima Srednje škole Ivanec koji su i ovaj put pokazali svoju humanost i došli prvi put na darivanje krvi. Svima onima koji danas nisu mogli dati krv nemojte se obeshrabriti i dođite opet na darivanje. Možda ćete drugi put imati više sreće.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 28.03.2023. od 9:00 do 12:00 h u restoranu „Ivančica“ u Lepoglavi za sve darivatelje sa lepoglavskog područja kako i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X