Blog

Održana akcije DDK KZ Lepoglava 28.02.2023.
Novosti

Održana akcije DDK KZ Lepoglava 28.02.2023.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u restoranu „Ivančica“ za djelatnike Kaznionice u Lepoglavi i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji su pristupila 72 darivatelja i prikupljeno je 69 doza dragocjene tekućine.

U veliku obitelj darivatelja danas smo primili još dva nova darivatelja. Dobro nam došli. Također čestitke i našem darivatelju iz „Kluba +100“, Vladi Kušteru koji je danas 106 puta darovao krv. Malo je reći hvala za toliko puta darivanu krv.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju u prostorijama CZSS Ivanec, zgrada nasuprot GDCK Ivanec, koja će se održati 21.03.2023. od 08:30-12:30 h za sve muške darivatelje sa šireg ivanečkog područja, te sve ostale darivatelje koji žele pristupiti akciji darivanja krvi. Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X