Blog

Održana akcija DDK Ivanec 07.02.2023.
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec 07.02.2023.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama CZSS Ivanec (hvala CZSS Ivanec na prostoru), za žene sa šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 61 darivatelj i prikupljeno je  57 doza dragocjene tekućine.

U veliku obitelj darivatelja danas smo primili još 6 darivatelja. Čestitke našim novim darivateljima! Moramo pohvaliti tri darivateljice koje su polaznice srednje škole Ivanec. Očekujemo vas opet u 6 mjesecu kad možete opet dati krv.

Tijekom akcije darivanja krvi sniman je materijal za izradu promotivnih videa čiji će cilj biti potaknuti javnost na važnost darivanja krvi. Hvala Draženu Hočuršćak, Vladimiru Canjugi, Miroslavu Jamniću, Antunu Hajduk i Nikoli Gečeku, te ostalim darivateljima koji su sudjelovali u izradi videa.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju dobrovoljnog darivanja krvi  u prostorijama restorana „Ivančica“ u Lepoglavi, 28.02.2023. od 9:00 do 12:00 h za djelatnike Kaznionice u Lepoglavi kao i sve ostale darivatelje koji se žele priključiti akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!



Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X