Blog

Održana je redovna sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec
Novosti

Održana je redovna sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec

Redovna sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec održana je 16.12.2022. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Grada Ivanca. Sjednici Skupštine nazočili su i predstavnici jedinica lokalnih samouprava s područja djelovanja GDCK Ivanec.  

Na početku sjednice minutom šutnje svi prisutni odali su počast za preminulog počasnog člana GDCK Ivanec gospodina Franju Vrabelja te je predsjednik GDCK Ivanec, gosp. Zlatko Barbir kroz kratko obraćanje podsjetio na život i djelovanje te velik doprinos radu GDCK Ivanec za koje je zaslužan gospodin Vrabelj.

Zastupnici Skupštine GDCK Ivanec su usvojili Izvješće o radu za 2021. godine te su usvojili Financijsko izvješće za 2021. godinu i Izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu.

V.d. ravnateljica GDCK Ivanec Sanja Pajtak izvijestila je Skupštinu o Planu i programu rada za 2023. godinu gdje je naglasak stavljen na socijalno-humanitarne aktivnosti, socijalne usluge prema starijem stanovništvu te rad s mladeži i pripremu na djelovanje u slučaju kriza i katastrofa.

Nadalje, izvijestila je o projektima koje trenutno provodi GDCK Ivanec, ali i o prijavljenim projektima, čija se realizacija očekuje kroz 2023. godinu. Uz navedeno, predstavljen je financijski plan za 2023. godine, Plan otplate i zaduživanja za 2023. godinu i Plan nabave za 2023. godinu.

Za 2023. godinu planiran je proračun u ukupnom iznosu od 2.076.900,51kn (275.652,07 eura) na prihodovnoj i rashodovnoj strani te je Skupština usvojila Plan i program rada GDCK Ivanec za 2023. godinu i Financijski plan GDCK Ivanec za 2023. godinu.

Zastupnici Skupštine složili su se da GDCK Ivanec čeka izazovna godina sa puno projekata i aktivnosti te su pozvani svi zainteresirani da na bilo koji način pomognu i doprinesu radu i aktivnostima GDCK Ivanec.

GDCK Ivanec se zahvaljuje svima na suradnji te čestita nadolazeće božićno-novogodišnje blagdane.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X