Blog

Održana akcija DDK Maruševec 06.12.2022.
Novosti

Održana akcija DDK Maruševec 06.12.2022.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama Općine Maruševec za darivatelje sa šireg maruševečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 50 darivatelja i prikupljene su 44 doze dragocjene tekućine.

Velika obitelj darivatelja dobila je još dva nova darivatelja i dvije nove darivateljice. Čestitke našim novim darivateljima i dobrodošli u veliku obitelj darivatelja.

Čestitke i našem darivatelju iz kluba 100 +, Stjepanu Galiću koji je danas 112 puta darovao krv. Malo je reći hvala za toliko puta darivanu krv.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 13.12.2022. od 08,30 do 12,30 h u prostorijama CZSS Ivanec, zgrada nasuprot GDCK Ivanec, za sve muške darivatelje šireg ivanečkog područja kao i sve ostale građane koji se žele pridružiti akciji darivanje krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X