Blog

Održana akcija DDK Ivanec žene 11.10.2022.
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec žene 11.10.2022.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama CZSS Ivanec (hvala CZSS Ivanec na prostoru), za žene sa šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji su pristupila 62 darivatelja i prikupljena je  51 doza dragocjene tekućine.

Prvi puta krv je darivala jedna darivateljica i jedan darivatelj. Čestitke našim novim darivateljima i dobrodošli u veliku obitelj darivatelja!

Velike pohvale učenicima Srednje škole Ivanec koji su iskazali dobru volju i humanost, te došli na darivanje krvi, međutim ovaj put nisu imali sreće i nitko od njih nije uspio dati krv. Nadamo se da se nisu obeshrabrili i da se vidimo na idućem darivanju.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju dobrovoljnog darivanja krvi  u prostorijama restorana „Ivančica“ u Lepoglavi, 22.11.2022. od 9:00 do 12:00 h za darivatelje sa šireg lepoglavskog  područja kao i sve ostale darivatelje koji se žele priključiti akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X