Blog

Održana akcija DDK KZ Lepoglava 30.08.2022.
Novosti

Održana akcija DDK KZ Lepoglava 30.08.2022.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u restoranu „Ivančica“ za djelatnike Kaznionice u Lepoglavi i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 61 darivatelj i prikupljene su 54 doze dragocjene tekućine.

Čestitke našim novim darivateljima, 6 muških darivatelja i jedna ženska darivateljica. Želimo im dobrodošlicu u veliku obitelj darivatelja.

Također čestitke i našem darivatelju iz „Kluba +100“, Vladi Kušteru koji je danas 104 puta darovao krv. Malo je reći hvala za toliko puta darivanu krv.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju u prostorijama GDCK Ivanec koja će se održati 13.09.2022. od 08:30-12:30 h za sve muške darivatelje sa šireg ivanečkog područja, te sve ostale darivatelje koji žele pristupiti akciji darivanja krvi. Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X