Blog

Održana akcija DDK Ivanec žene + mladi
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec žene + mladi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama CZSS Ivanec (hvala CZSS Ivanec na prostoru), za žene sa šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 48 darivatelja i prikupljene su 44 doze dragocjene tekućine.

Prvi puta krv je darivala jedna darivateljica. Čestitke našoj novoj darivateljici i dobrodošla u veliku obitelj darivatelja!

Iz našeg kluba 100+ darivatelja bio je naš Davor Barlafa koji danas 106. puta darivao krv i Franci Pintarić koji je 149. puta dao krv, te naša Štefanija Mudri koja je danas 84. put dala krv. Malo je reći hvala za toliko puta darivanu krv.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje!

Najavljujemo iduću akciju dobrovoljnog darivanja krvi  u prostorijama CZSS Ivanec u Ivancu, 14.06.2022. od 8:30 do 12:30 h za muške darivatelje sa šireg ivanečkog područja.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X