Blog

Najava akcije DDK Kaznionica Lepoglava 24.05.2022.
Najave događaja i akcija

Najava akcije DDK Kaznionica Lepoglava 24.05.2022.

Dragi darivatelji,

Pozivamo vas na akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike Kaznionice iz Lepoglave, ali i svi drugi zainteresirani darivatelji su dobrodošli.                           Akcija darivanja krvi održati će se u utorak 24.05.2022. godine od 09,00 – 12,00 sati u restoranu „Ivančica“ u Lepoglavi.                                                                                                              Podsjećamo Vas da su zalihe krvi nedovoljne pa vas pozivamo da se priključite.              Ukoliko poznajete nekoga tko bi mogao postati darivatelj, punoljetna i zdrava osoba, molimo Vas da i njih obavijestite o akciji darivanja i potaknete na uključenje.

Osobe koje su preboljele COVID-19 mogu pristupiti darivanju krvi protekom 14 dana od ozdravljenja, odnosno prestanka simptoma, također osobe koje su primile cjepivo mogu dati krv 48 sati nakon cijepljenja.

Napomena:

Molimo darivatelje da sa sobom imaju i zdravstvenu iskaznicu radi ažuriranja podataka.

Nakon akcije za sve darivatelje biti će osiguran zahvalni obrok.                      Radujemo se vašem dolasku!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X