Blog

Održana akcija DDK Ivanec žene +tvornički aktiv
Objave

Održana akcija DDK Ivanec žene +tvornički aktiv

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u prostorijama GDCK Ivanec za žene sa šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi.. Akciji je pristupilo 50 darivatelja i prikupljeno je 43 doza dragocjene tekućine .

Prvi puta krv je darivalo dvoje darivatelja. Ivana Hribar iz Mača i Janja Dregarić iz Sračinca . Čestitke našim novim darivateljima i dobrodošli u veliku obitelj darivatelja! .

Iz našeg kluba 100+ bila su dva darivatelja: Josip Poje koji je danas ostvario 110 davanje krvi i naš ovogodišnji primatelj priznanja za 100 puta darivanu krv Vlado Kušter koji danas 101. put darivao krv.

Također moramo pohvaliti i našu volonterku Anu Cahun koja je danas dala krv 2 put.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje !

Najavljujemo iduću akciju u prostorijama restorana „Ivančica“ u Lepoglavi, 16.11.2021. od 9:00 do 12:00 h za darivatelje šireg lepoglavskog područja, no pozivamo i sve ostale darivatelje i oni koji bi to htjeli postati da se pridruže akciji darivanja krvi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X