Blog

Održana akcija DDK Ivanec 14.09.2021.
Novosti

Održana akcija DDK Ivanec 14.09.2021.

            Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jućer u prostorijama GDCK Ivanec za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi.. Akciji je pristupilo 71 darivatelj i prikupljeno je 69 doza dragocjene tekućine . Odbijena su 2 darivatelja.

Iz Kluba 100+ krv darovali su: Ivan Bregović118 puta darivao krv, Ivan Bregović108 puta darivao krv i Ivan Čiček 126 puta darivao krv, te naša Štefanija Mudri koja je danas 83 puta darovala krv. Malo je reći hvala Vam za toliko puta darivanu krv .

U veliku obitelj darivatelja danas nam se pridružio još jedan član. Željko Biškup iz Žarovnice. Dobro nam došao .

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje !

Najavljujemo iduću akciju u prostorijama GDCK Ivanec 05.10.2021. od 9:00 do 12:00 za sve žene šireg ivanečkog područja, no pozivamo i sve ostale darivatelje i oni koji bi to htjeli postati.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

GDCK Ivanec zahvaljuje komunalnom poduzeću Ivkom  koji  su za darivatelje krvi osigurali besplatni parking.

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X