Blog

Održana akcija DDK Klenovnik + Ivančica d.d. 17.08.2021.
Novosti

Održana akcija DDK Klenovnik + Ivančica d.d. 17.08.2021.

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u bolnici Klenovnik  za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog  područja. Akciji je pristupilo 42 darivatelja i prikupljeno je 37 doze dragocjene tekućine .

Prvi puta krv je darivalo četvrero darivatelja: Danijela Maček i Petra Plahinek iz Klenovnika, Valentina Peharda iz Koretinca, te Mateo Cuković iz Plemenščine . Čestitke našim novim darivateljima i dobrodošli u veliku obitelj darivatelja! .

Nakon akcije u Klenovniku, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Aktivom poduzeća “Ivančica” d.d. Ivanec organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi u navedenoj tvornici kojoj su pristupila 44 dobrovoljna darivatelja krvi, a od kojih je prikupljeno 36 doza dragocjene tekućine .  

Prvi puta krv je darivala je Ivana Sekovanić iz Varaždina . Čestitke i dobrodošla u veliku obitelj darivatelja! .

 Slijedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi održati će se u prostorijama restorana „Ivančica“ u Lepoglavi, 31.08.2021. od 9,00-12,00 h za djelatnike Kaznionice u Lepoglavi.

Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!

Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa!Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X