Blog

Najava akcije dobrovoljnog darivanja krvi – “Maruševec”, utorak, 06.04.2021.
Novosti

Najava akcije dobrovoljnog darivanja krvi – “Maruševec”, utorak, 06.04.2021.

Dragi darivatelji,

GDCK Ivanec sve Vas poziva da se uključite u akciju dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Općine Maruševec, u utorak, 06.04.2021. trajanja od 09:00 do 12:00 sati. Akcija će se održati za građane šireg maruševečkog područja u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Maruševca, kao i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi.

Ukoliko ste postojeći darivatelj molimo Vas da se odazovete, a isto tako Vas potičemo da širite glas o dobrovoljnom darivanju i na taj način potaknete nove darivatelje na uključivanje u akcije. Ako poznajete neku zdravu osobu koja zadovoljava sve uvjete da postane darivatelj,  potaknite ih, možda će upravo njihova doza krvi nekome spasiti život!

Sukladno epidemiološkoj situaciji, najstrože će se poštivati sve zaštitne mjere što uključuje pravilnu dezinfekciju, zaštitnu opremu za djelatnike i darivatelje koji neće svoju imati, zračenje prostora i održavanje propisanog razmaka. GDCK Ivanec će se pobrinuti da se svi darivatelji osjećaju sigurno na ovoj i dolazećim akcijama, kako se broj darivatelja i prikupljenih doza ne bi smanjio za dobrobit svih nas.

Svim darivateljima nakon akcije osiguran je zahvalni obrok.

S poštovanjem,

GDCK IvanecProjekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

X